Comisioane Moneygram In Romania – Lista Completa (2016)

Comisioanele Moneygram Romania (de asemenea numite tarife) sunt explicate simplu si usor de inteles in acest articol.

Comisioane Moneygram Romania (2015)

Comisioanele Moneygram Romania sunt foarte mari pentru un simplu serviciu de transfer de bani. Nu iti recomand sa ii folosesti decat daca anumite circumstante nu-ti permit sa-ti deschizi un cont bancar.

Daca ai cont bancar dar totusi inca folosesti Moneygram, practic arunci bani la gunoi – bani pe care i-ai putea economisi facand un transfer bancar international ieftin (comision zero) si rapid (dureaza mai putin de 24 ore).

Iti explic pas-cu-pas exact cum in acest articol (click aici). Daca preferi, totusi, sa folosesti Moneygram, ai lista completa cu comisioanele lor mai jos.

Comisioane Moneygram Romania

Moneygram Romania este un serviciu prin care puteti trimite bani atat in tara cat si international fara sa aveti un cont bancar.

Plata se face cash la unul dintre miile de ghisee din Romania sau din afara. Ridicare banilor, de asemenea, se poate face tot la oricare dintre aceste ghisee.

Cele 3 tabele din acest articol contin comisioanele Moneygram Romania in cazul transferurilor locale si internationale (sunt exact aceleasi).

Pentru comisioanele exprimate in EURO, vedeti tabelul 1 mai jos. Pentru comisioanele exprimate in USD, vedeti tabelul 2 mai jos. Pentru comisioanele exprimate in RON, vedeti tabelul 3 mai jos.

Comisioane Moneygram Romania – Valuta EURO (Tabel 1)

Aici discutam comisioanele Moneygram Romania pentru transferuri locale si internationale catre orice alta tara, sau din orice alta tara catre Romania – exprimate in EURO.

Comisioane Moneygram Romania (EURO)

Astfel, daca vrem sa trimitem o suma de, sa zicem, €250, comisionul perceput de Moneygram va fi cel din tabel situat intre 200,01 si 300,00.

In acest caz, comisionul va fi de €15 – adica noi vom plati €265 pentru ca destinatarul nostru sa primeasca cei €250.

Acest comision este cu 34.8% mai ieftin decat comisionul Western Union aferent, in valoare de €23.

Pentru transferuri mai mari de €7.000, comisionul Moneygram Romania continua sa fie acelasi (€170) conform estimatorului de cost de pe site-ul oficial.

Pentru obtinerea unui comision exact in cazul unei sume mari, puteti intreba la orice ghiseu Moneygram Romania.

Comisioane Moneygram Romania – Valuta USD (Tabel 2)

Aici discutam comisioanele Moneygram Romania pentru transferuri locale si internationale catre orice alta tara, sau din orice alta tara catre Romania – exprimate in USD.

Comisioane Moneygram Romania (USD)

Comisionul Moneygram Romania pentru transferul a $250, de exemplu, este de $26 conform tabelului – adica cu 3.7% mai ieftin decat comisionul Western Union aferent, in valoare de $27.

Pentru transferuri mai mari de $10.000, comisionul Moneygram Romania continua sa fie acelasi ($203) conform estimatorului de cost de pe site-ul oficial.

Pentru obtinerea unui comision exact in cazul unei sume mari, puteti intreba la orice ghiseu Moneygram Romania.

Comisioane Moneygram Romania – Valuta RON (Tabel 3)

Aici discutam comisioanele Moneygram Romania pentru transferuri locale si internationale catre orice alta tara, sau din orice alta tara catre Romania – exprimate in RON.

Comisioane Moneygram Romania (RON)

Comisionul Moneygram Romania pentru transferul a 2500 RON, de exemplu, este de 50 RON conform tabelului – adica cu 11.1% mai scump decat comisionul Western Union aferent, in valoare de 45 RON.

Pentru transferuri mai mari de 30.000,00 RON, comisionul Moneygram Romania continua sa fie acelasi (90 RON) conform estimatorului de cost de pe site-ul oficial.

Pentru obtinerea unui comision exact in cazul unei sume mari, puteti intreba la orice ghiseu Moneygram Romania.

Ai o intrebare?

Daca ai orice intrebare legata de comisioanele Moneygram Romania sau de transferurile internationale / locale de bani, lasa-mi un comentariu mai jos si-am sa-ti raspund in cel mult 24 de ore.

De asemenea daca ai gasit vreo greseala in articol, te rog sa ma contactezi aici si sa-mi spui.

Daca ti-a fost de folos articolul, fa-ne la toti trei un serviciu si trimite un prieten aici care foloseste Moneygram fara sa stie ce comisioane plateste!

Pe data viitoare,
Andrei

{ 8 comments… add one }

 • ana 20/09/2016, 08:31

  Agentii Moneygram in Anglia si ce comisioane sunt acolo.

  Reply
  • Andrei Atudorei 26/09/2016, 19:16

   Buna Ana,

   Comisioanele sunt cele din Tabelul 1 de mai sus. Pentru agentii iti recomand sa incerci sa gasesti una de langa tine pe Google 🙂

   Succes!

   Reply
 • Madalina A. 23/09/2016, 16:03

  Trebuie sa trimit o suma relativ mare de bani in Anglia, in lire. Daca merg la BCR cu lei si mi se face convertirea in lire prin Moneygram bani ajung in Anglia in lire? As vrea sa stiu asta pentru ca am si varianta lor in dolari si pierd mult la schimbul valutar. Mai concret la varianta 3750 lire ei mi-au dat echivalentul a 5900 dolari si eu daca schimb din lei in dolari ata cat spun ei pierd foarte mult. Astept raspuns urgent. Multumesc.

  Reply
  • Andrei Atudorei 26/09/2016, 19:24

   Buna Madalina,

   Pentru prima intrebare – da, banii ar ajunge in lire daca Moneygram ii converteste. Restul intrebarilor nu le-am inteles foarte clar.

   Daca aveti si tu si destinatarul cont bancar, in special pentru sume mari iti recomand sa arunci o privire pe TransferGo (click aici). Ei au comisioane mai mici si rate de schimb valutar mai avantajoase pentru tine decat bancile – dar, dupa cum am spus, aveti nevoie si tu si destinatarul de cate un cont bancar (tu in Romania, el/ea in Anglia).

   Succes!

   Reply
 • violeta 24/10/2016, 15:28

  Buna ziua.de unde scot banii trimisi prin Monegram?multumesc

  Reply
  • Andrei Atudorei 03/11/2016, 15:38

   Buna,

   Banii trimisi prin Moneygram pot fi scosi la orice punct de reprezentata al lor (au multe in tara, majoritatea in incinta bancilor dar nu numai). Succes!

   Reply
 • Andreea 26/10/2016, 20:59

  Vreau sa trimit si eu prin money gram o suma mai mare in Germania…
  La 4000euro asta ar fi comisionul 19euro?multumesc!

  Reply
 • Andreea 26/10/2016, 21:48

  Nu m-am uitat bine….acum am vazut mai bine…scuze

  Reply

Leave a Comment